Widget by : MTW

Voimalaitos Merihaka / Merihaan Pallohalli

Haapaniemenkatu 14 B

00530 Helsinki

Kassa 010 439 7979

 

Kuntosalivastaava Jonne Myllyniemi

jonne@voimalaitos.fi

Hallipäällikkö Toni Lötjönen

toni@voimalaitos.fi

 

Aukioloajat 

Vastaanotto avoinna elokuussa

Maanantai – Torstai klo 7 – 22
Perjantai klo 7 – 20 
Lauantai kiinni
Sunnuntai klo 12 – 21

Magneettikortilla treenaamaan pääsee:

Maanantai – Perjantai  klo 6 – 23
Lauantai – Sunnuntai klo 6 – 21 

Liikkeellä julkisilla jalkaisin

Hakaniementorilta kertyy kävelymatkaa hallille noin 300 metriä johon pääset useilla eri busseilla, metrolla tai raitiovaunulla. Jos liikut jalkaisin Hakaniemen torilta päin, kävele Merihakaan johtavan sillan yli (sillan päässä näkyy entinen Helsingin verotoimiston tornitalo). Sillan ylitettyäsi jatka matkaasi suoraan noin 100 metriä.

Autoileville vinkkejä

Merihaan Pallohallilla on merkittyjä asiakaspaikkoja kahdessa eri paikassa, joista voit valita itsellesi mieleisen. Pysäköinti on maksuilinen (1,50 euro / tunti). Pysäköintiä valvoo Parkkipate.

Pysäköintitalo

Kun tulet Sörnäisten Rantatieltä Haapaniemenkadulle, käänny Haapaniemenkatu 12 kohdalla vasemmalle, jossa lukee ”Merihaan Pallohallin Autopaikat”. Opasteet ohjaavat sinut pysäköintitalon toiseen kerrokseen. Talo sijaitsee noin 200 metrin päässä palloilutalostamme ja siellä on 26 merkittyä paikkaa Merihaan Pallohallin asiakkaille, paikat 999–1014 ja 1024–1035 . Pysäköintitalosta löydät kylttien avulla pallohalliin.

Parkkialue 2 palloilutalon vieressä

Kun tulet Sörnäisten Rantatieltä Haapaniemenkadulle, niin aja hieman pidemmälle ja käänny Haapaniemenkatu 16:n kohdalta vasemmalle, hiukan ennen tien vasemmalla puolella olevaa bussipysäkkiä. Aja suoraan ja käänny vasemmalle pysäköintihallin päädystä. Näet edessäsi olevassa päädyssä ”lipan alapuolella” opastein merkityt parkkipaikkamme, joita on 13 kpl.